smjestajRestaurant "Vivaldi"Aperitive bar "Royal Club"Virtualna setnja
pocetna stranicaKontaktiRezervacijeGrad Zadar
vrh stranice

Copyright (c) 2000-2003. Hotel President.
design by iDEA studio


U hotelu President, kapaciteta 3 jednokrevetne sobe, 12 dvokrevetnih soba i 12 apartmana svaki će se gost moći ugodno smjestiti.

Sobe su opremljene namještajem od trešnjinog masiva izrađenog u Biedermeier stilu. Za svaku sobu pojedinačno namještaj je ručno rađen po mjeri, a izradila ga je tvrtka Stilles iz Slovenije.

Na podu se nalazi vrsta tepiha Bringhton koji amortizira šumove. Telefon je u svakoj prostoriji, uključujući i kupaonicu, elektronski mini bar, priključak na Internet, sef, balkon, senzor za vatro dojavu i S.O.S. sustav u kupaonicama. U svakoj sobi nalazi se Biblija, svijeća i šibice.

Klima uređaji su u svim prostorijama hotela, pa tako i u svim sobama. Gost ima mogućnost odabira temperature plus ili minus tri stupnja u sobi, a za veće promjene temperature treba obavijestiti recepciju. Postoji mogućnost razlike temperature između sobe i kupaonice. Hotel ima integrirani sustav "Inteligentni hotel" koji se nalazi u svakoj sobi. Ulaskom u sobu uključi se pomoćno svijetlo. Umetanjem kartice gost će aktivirati sve funkcije u sobi (električnu energiju, klima uređaj ..), a isto tako vađenjem kartice sve će se funkcije automatski ugasiti.

Sobno posluživanje je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Kupaonice su rađene od granita s entarzijama, vrata tuš kabina rađena su od lijevanog kristala, a u svakoj kupaonici nalazi se toaletni pribor (set za brijanje, sapun, šampon, losion za tijelo, vatica i štapići za uho, kapa za tuširanje, pribor za šivanje, jednokratne papuče, fen).

Sve što se koristi u hotelu je bio razgradivo.